Palvelumme

Maastoretket ja vaellukset hevosilla

Luontoretket hevosilla ovat ihanteellinen tapa tutustua upeaan luontoomme ja nauttia raittiista ilmasta. Ne tarjoavat mahdollisuuden paeta kaupungin kiirettä ja stressiä, ja antavat mahdollisuuden rentoutua ja ladata akkuja. Suomenhevoset johdattavat sinut neljään vuodenaikaan, retket toteutetaan ympäri vuoden.

 Ryhmäkoko 2-4 henkilöä. Aloittelijoita ryhmään mahtuu maks 2. Maksuun voi käyttää Smartumin, Edenredin ja Virikkeen, Sporttipassin saldoja.
Hinnat:
1h - 40e /hlö
1,5,h - 50e /hlö
2h  - 60e /hlö

Eväsretket:
2h - 70e /hlö
2,5h - 80e/hlö
3h - 90e /hlö

Työpajapäivät hevosten kanssa

Konstellaatio-työpajapäivät hevosten kanssa tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua konstellaatiomenetelmään hevosten avulla. Konstellaatio on menetelmä, jossa tarkastellaan ihmisten välisiä suhteita ja vuorovaikutusta ryhmässä. Hevosten läsnäolo tuo työpajaan uuden ulottuvuuden. Tule oppimaan jotain uutta itsestäsi!

Voit myös kutsua minut omaan toimipaikkaasi tai kotiisi!

Katso seuraavat kurssit: linktr.ee/modernconstellation

Hinnat alkaen 60e/hlö

Akkain Woima - Woimarummut

 Woimaloitsu 

Nouse luontoni lovesta;
Syntyni syvästä maasta;
Veen alta vastaukset;

Noin luontoni lovesta nouskoon;
Kipinästä tuliketun;
Kuin nousee valkoinen peura;

Turhan pelon poistajaksi;
Oman polun kulkijaksi;

Akkain Woiman Kantajaksi.

Olen rummunsynnyttäjä. Rummut valmistetaan poron nahasta ja puukehästä ja sen voi koristaa synnytysvaiheessa petsivärein. Rummun kuivuttua pintaan voi tehdä kuvia öljy- tai akryyliväreillä, puukynillä tai tusseilla. Rummusta voi tehdä myös säädettävän, jolloin rumpu soi joka säällä.

Katso tästä seuraavat avoimet rumpukurssit tai pyydä kurssia kotiisi! 

Tilaa oma valmis rumpusi ja posti tuo sen perille!

Rummun halkaisijat: 35cm, 40cm, 45cm, 50cm

Rummun ja kurssien hinnat alkaen 200e / kpl , riippuen koosta ja säädettävyydestä. Kurssin emännälle alennus omasta rummusta. Kysy lisää!


Majoitus

Sinulla on mahdollisuus vuokrata rantamökkiä kesäaikoina yhdeksi tai useammaksi yöksi. Mökki on omarantainen ja sähkötön. Mökissä nukut todella hyvin, sillä sähköpiiri ei vaikuta uneen. Sauna lämpenee puilla ja pesuveden saa järvestä. Juomaveden saa päätalolta, jonne on noin 300 metriä. Mökin läheisyyteen pääsee autolla, mutta viimeiset metrit on seikkailu :)

Hinta 35e/ hlö /yö


Satokausituotteet

Kesällä tilalla viljellään heinän lisäksi mansikkaa, kesäkurpitsaa ja avomaankurkkua. Mansikat on kävijöiden keskuudessa ristitty Mikkelin Makeimmiksi. Tule maistamaan itse!

Mansikat poimitaan pellolta itse. Vuoden 2024 mansikat näyttävät kehittyvän todella aikaisin, jo kesäkuun puolella. Seuraa ilmoittelua somen puolella ja tule keräämään kesän maut talteen!